Jag drömde att jag knarkade, och...

Lite oseriöst kanske.
Annars pluggar jag HELA TIDEN! Ska inte räkna upp allt, men jag har tusentals romanska verbböjningar som snurrar i skallen som berusade humlor. Dessutom är jag fånigt nervös inför helgen, massa nytt folk som man ska lära känna. Men det blir bra.
Något annat som blev bra var min målerikurs, även om den bestod endast av mig, en äldre kvinna och ledaren. Han som ledde det var jättebra, lade sig i när man ville och lät en göra fel och upptäcka det själv. Han sade mycket bra saker, som att man inte ska tänka så mycket när man målar utan gå på känslan och se vad det blir. Det gör inte så mycket om det blir fel. Underbar inställning. Jag blir så lycklig av att syssla med färger, även om resultatet är rätt varierat...
Om jag ska vara lite negativ såhär på slutet måste jag bara passa på att gratulera Sala Allhanda för att de i mina ögon just blivit den mest ointressanta tidningen. På deras förstasida här om dagen stod något i stil med "vi på SA är unika, det är bara vi som gör en tidning helt inriktad på Sala och Heby kommun". Och ja, det är ju bra, men inte om tidningen helt saknar nyheter. Folk som bara läser lokaltidningen dör nog inte alls av att höra lite om presidentvalet i USA eller Cop15, istället för BARA som handlar om lilla Sala.
Någon gång måste ju alla vakna upp och inse vart världen är på väg.
Makrill.

Kommentarer
Postat av: Jeppa.

Du är knäpp :P

Sala Allehanda kan ta sig.

2009-10-07 @ 20:48:42
URL: http://pottfisk.blogg.se/
Postat av: Linda

:D sala allehanda är som dom är ^^

2009-10-09 @ 13:32:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0